Rivertravel.dk

Du behøver ingen sejlererfaring

Det er ikke nødvendigt at have speciel tilladelse eller licens for at sejle på floder og kanaler, men især hvis det er første gang man skal på flodbådsferie, er der en nogle ting man skal tænke over og tage stilling til.


Inden man bliver sendt afsted på egen hånd, får man en grundig instruktion i, hvordan man skal sejle og forholde sig. Dette vil foregå enten på tysk eller engelsk, og instruktørerne sikrer sig altid, at man har forstået instruktionerne og kan styre båden på forsvarlig vis.


Det at sejle selve båden er ikke svært, blot skal man hele tiden være opmærksom. Man får hurtigt styr på havnemanøvrer og lærer hvordan man skal forholde sig. Sluserne er en spændende oplevelse, og det er meget forskelligt, hvordan det foregår.


De fleste sluser er bemandede og slusemestrene er meget hjælpsomme. Nogle steder følger  slusemesteren med igennem 3 - 4 sluser, dvs. at han kører i bil fra den ene sluse til den anden. Man skal være opmærksom på slusernes åbningstider og evt. lukkedage. Nogle steder i f.eks Bourgogne, Lot eller Pays de la Loire skal man selv åbne og lukke sluserne - det er både sjovt og spændende.

 


En uforglemmelig oplevelse for hele familien

Denne form for ferie giver dig mulighed for at opleve landet på en helt anderledes måde - se landskaberne, byerne, slottene flyde forbi, mens du sagte glider ned ad floden. For ikke at tale om spændingen ved at komme rigtigt igennem sluserne.


Alle kan være med - efter en kort instruktion, hvor man lærer at styre båden og læse kort samt hjælp til evt. at komme igennem den første sluse, er man klar til at "være kaptajn på sin egen båd".


Fransk Ferieformidling har udlejet flodbåde i Europa i mere end 38 år, og vi vil gerne stille vores ekspertise til rådighed for vore kunder. Tryghed og ansvar er nøgleord for den service vi tilbyder.


Kontakt os på tel. 29 31 47 75 eller info@fransk-ferieformidling.dk. Vi glæder os til at betjene dig.


 
 
 
Fransk Ferieformidling • Skolegade 95, 1. 6700 Esbjerg • Tlf.: 29314775 •